Denne helgen har det vært KM helg med sprint på programmet

Hernes IL/Strandbygda IL ønsket velkommen til KM sprintstafett klassisk på Varden skistadion lørdag 20. mars. I Med klister under skia og sola som stakk fram ble det en flott dag for Magnor UL's 6 lag.

I den yngste klassen (J/G8-10 år) gikk det unna når Sondre, Karen og Emma gjennomførte sine 800m. 

I gutter 11/12 år stilte vi med tre lag som til slutt endte på 6., 12. og 14. plass i et felt med i alt 20 lag. Det lover bra for fremtiden. På gutte lagene gikk; Rasmus og Fabian, Aleksander og Trond og Olav og Vegard.

I jenter 13/14 år stilte vi med to lag; Synne og Julie og Hedda og Sanne. Alt i alt 12 lag deltok og alle våre fire jenter gikk gode etapper. Etter en real langspurt mot Vang sitt 2. lag kapret Hedda og Sanne til slutt KM bronsen. Vi gratulerer!

Resultater fra KM sprint stafett finner du her

På søndag arrangerte Nybygda IL GP-sprinten i fristil med innlagt KM for 13 år og eldre under flotte men noe vindfulle forhold.

Magnor UL gjorde seg bemerket med 9 utøvere på start, hvor alle gav 100% i både prolog og heat. Karen (J10) og Sondre (g10) gikk begge to ganger i heat mot ulike konkurrenter hver gang.

I gutter 11 hadde vi tre stk på start, Fabian endte opp i A-finalen og ble til slutt nr 2. Olav og Vegard gikk fort i B finalen og kapret gode plasseringer.

I jenter 13 år hadde vi også tre stk på start. Både Hedda og Sanne kom til A-finalen, hvor Sanne gikk inn til KM bronse og Hedda til en fin 5. plass, mens Julie gikk ett veldig godt løp i B finalen.

I gutter 14 år gikk Albin inn til 3. plass og med det sin første KM medalje. Vi gratulerer alle med flotte løp!

Resultater fra KM sprint finner dere her for 13 og 14 år 

Resultater fra KM sprint finner dere her for 10 og 11 år